PSG:n kausi koki keskiviikkona kolauksen, kun se putosi Ranskan Cupista.

Marseille voitti PSG:n Stade Velódromella 2-1, ja eteni kilpailun puolivälieriin. Viime kaudella PSG lähetettiin laulukuoroon Ranskan Cupista jo tammikuussa.

Ranskalaislehdistö oli hyvin kriittinen useita PSG:n supertähtiä kohtaan.

L’Équipe arvostelee kouluarvosanoin joukkueiden pelaajat otteluiden jälkeen, ja PSG:n Neymar sai koko ottelun alhaisimman arvosanan. L’Équipe antoi Neymarille tylysti kolmosen. Arvosanat annetaan pääosin numeroin 4-10, mutta suorastaan surkeat peliesitykset voivat johtaa jopa alempiin arvosanoihin. Muun muassa Neymarin varsin epäinnokas suhtautuminen puolustamiseen sai suurta kritiikkiä.

Le Parisien antoi Neymarille arvosanaksi 4,5. Puolikkaan numeron verran suurempi arvosana johtui Neymarin antamasta maalisyötöstä.

Leo Messi ja Sergio Ramos saivat neloset. Ramos iski PSG:n ainoan maalin, mutta aiheutti avausjaksolla rangaistuspotkun Marseillelle.

– PSG osoitti, ettei se ole valmis pelaamaan Bayern Müncheniä vastaan. Marseille oli ylivoimainen fyysisesti ja PSG oli tuuliajoilla taktisesti, eikä ollut tehokas. Lisäksi se kärsi Marseillen voimakkaan prässin kanssa, L’Équipe analysoi PSG:n peliesitystä viitaten ensi viikolla alkaviin Mestarien liigan neljännesvälieriin.

LUE LISÄÄ: PSG laulukuoroon Ranskan Cupissa