Luis Suárez ei siirry tänä vuonna amerikkalaisorganisaatio Inter Miamiin.

Inter Miami on kesän mittään kiinnittänyt riveihinsä Jordi Alban, Sergio Busquetsin ja Lionel Messin, jotka ovat Espanjan liigassa pelaavan Barcelonan menestyksen kulmakiviä takavuosilta. Suárez pelasi heidän kanssaan kuusi kautta vuosina 2014–20.

– Kauppaa ei tapahdu. Luis jää Grêmioon joulukuuhun asti. Saippuaooppera on ohi nyt, totesi Suárezin edustaman brasilialaisseuran päävalmentaja Renato Portaluppi toimittaja Fabrizio Romanon mukaan.

Suárezin nykyistä sopimusta on jäljellä puolitoista vuotta. Hän on pelannut Grêmiossa 31 ottelua, joissa hän on tehnyt 13 maalia.

Inter Miami on saanut tällä viikolla internetin jalkapalloaiheisilla keskustelufoorumeilla ja perinteisessä mediassa runsaasti huomiota. Joukkueessa pelaava suomalainen Robert Taylor on pelannut elämänsä otteluita Messin tulon jälkeen. Messin moni tietää yhdeksi maailman parhaista pelaajista. Hän on pelannut kaksi ottelua, ja niissä Inter Miami on tehnyt kuusi maalia. Taylor ja Messi ovat molemmat viimeistelleet kolme mieheen.

Jos Taylorin vire ihmeen kaupalla jatkuu, ei Suárezin kaltaiselle maalitykille ole tarvetta.