HJK pelasi torstai-iltana Konferenssiliigan lohkovaiheurakkansa toisen ottelun kohdattuaan vieraskentällä skotlantilaisen Aberdeenin. Ottelu päättyi 1-1 -tasapeliin.

Ottelun avausjakso oli pitkä.

Aberdeen oli ensimmäiset puoli tuntia pelin päällä ja hallitsi tapahtumia. HJK ei kyennyt luomaan juurikaan laadukkaita hyökkäyksiä, mutta onnistui toisaalta pitämään Aberdeenin poissa laadukkaimmalta maalintekosektorilta. HJK:n avauskokoonpanoon noussut Filip Rogić sai vieraiden parhaan tekopaikan, mutta boksin sisältä lähtenyt laukaus löysi tiensä päätykatsomoon.

Puolen tunnin kohdalla HJK:n Georgios Kanellopoulous tuli rajusti kaksinkamppailutilanteeseen ja keskikenttäpelaaja osui kyynärpäällään Aberdeenin Dukia ohimoon. Korvan juureen vekin saanutta Dukia hoidettiin pitkään kentällä. Kanellopoulous selvisi tempustaan ilman varoitusta.

Vain hetkeä myöhemmin Aberdeenin suomalaispuolustaja Richard Jensen sai rajun tällin silmäkulmaan. Silmäkulma aukesi ja verta vuotanutta Jenseniä hoidettiin niin ikään pitkään kentällä. Huuhkajien lokakuun EM-karsintajoukkueeseen nimetty Jensen vietiin pukusuojiin, mutta toppari palasi muutamaa minuuttia myöhemmin pelikentille.

Avausjaksolla pelattiin jopa 12 minuuttia lisäaikaa. HJK sai surkeita uutisia juuri ennen taukovihellystä, kun Matti Peltola näytti saaneen lihasvamman ja joutui jättämään kentän. Jensenin tapaan myös Peltola on nimetty Huuhkajien lokakuiseen joukkueeseen.

HJK aloitti toisen jakson hienosti ja nappasi pelin- ja pallonhallinnan itselleen. Se kykeni pitämään pelin Aberdeenin kenttäpuoliskolla. HJK siirtyi johtoon tunnin kohdalla. Pyry Soiri pelasi pallon boksin sisään juosseelle Bojan Radulovicille, joka iski pelivälineen varmasti maaliin. Kyseessä oli Radulovicille kaikki kilpailut mukaan luettuna kauden 23. maali.

HJK:n johtomaalin jälkeen Aberdeen nappasi pelin hallintaansa ja kykeni luomaan muutaman maalipaikan, mutta hienon ottelun pelannut HJK:n maalivahti Jesse Öst oli tuttuun tapaan mies paikallaan.

Aberdeen nousi tasoihin 79. minuutilla. Miro Tenho puski pallon epäonnisesti suoraan Bojan Miovskille, joka laukoi pallon maaliin. Hetkeä myöhemmin Aberdeen sai toisen huippupaikan, mutta Öst pysäytti läpiajon. Tenho joutui jättämään kentän loppuhetkillä lihaskrampin vuoksi.

Lohkon toisessa ottelussa PAOK voitti Eintracht Frankfurtin 2-1 ja jatkaa puhtaalla pelillä lohkon kärkipaikalla.