Brasilian tähtihyökkääjä Neymar odottaa tietoa siitä, kuinka vakavasti hän loukkasi polvensa tiistaina Uruguayta vastaan.

Neymar, 31, joutui jättämään MM-karsintaottelun avausjaksolla kesken, ja kyynelehtivä brassitähti kannettiin paareilla pois kentältä.

– Teimme kaikki testit ja toistamme ne huomenna. Nämä 24 tuntia ovat avainasemassa, jotta näemme, miten hänen polvensa reagoi, kuinka turvoksissa se on ja mitä kuvat näyttävät, kommentoi Brasilian joukkueen lääkäri Rodrigo Lasmar Athleticin mukaan.

Neymar palasi vasta äskettäin kentille vaikean nilkkavamman jälkeen. Hän nousi viime kuussa Brasilian miesten maajoukkueen kaikkien aikojen maalintekijäksi, mutta Neymar on läpi uransa kärsinyt ikävistä loukkaantumisista.

Päättyneen kesän siirtoikkunassa Neymar jätti Paris Saint-Germainin kuuden vuoden jälkeen ja siirtyi 90 miljoonan euron kaupassa saudiarabialaiseen Al-Hilaliin.

Uruguay voitti Brasilian tiistaina 2-0 Montevideossa. Kumpikin on Etelä-Amerikan MM-karsinnoissa viisi pistettä perässä kärkijoukkue Argentiinaa, joka on voittanut kaikki neljä peliään päästämättä maaliakaan.

Brian Sutterer MD

@BrianSuttererMD
Looks like Neymar could have torn his ACL. Notice the tibia shift forward and then pop back. Almost always means ACL injury

Linkki twiittiin.