Bayern Münchenin päävalmentaja Thomas Tuchel uskoo, että Harry Kane voi rikkoa Bundesliigan yhden kauden maaliennätyksen.

Ennätys kuuluu Bayernin ex-hyökkääjälle Robert Lewandowskille, joka tehtaili käsittämättömät 41 maalia kaudella 2020-21.

Kane, 30, on pelannut debyyttikaudellaan 16 ottelua Bundesliigassa ja takonut niissä 22 osumaa. Kautta on jäljellä 16 kierrosta, ja hänen olisi tehtävä 19 maalia sivutakseen Lewandowskin saldoa.

– Se (ennätys) on vaarassa. Kukaan ei ikinä uskonut, että se voisi olla vaarassa, mutta se on vaarassa. Me tarvitsemme hieman tuuria, joukkueen on jatkettava eteenpäin, Harryn on pysyteltävä kunnossa. Katsotaan sitten, miten käy, sanoi Tuchel ESPN:n mukaan.

Kane siirtyi Bayern Müncheniin viime kesänä yli sadan miljoonan euron kaupassa Tottenhamista, jossa hän nousi 278 osumallaan seurahistorian kaikkien aikojen maalintekijäksi.

– Rehellisesti sanottuna on lahja olla hänen valmentajansa. Tunnen itseni hyvin etuoikeutetuksi. Hän on erittäin nöyrä. Hän on ensimmäisenä kentällä joka päivä. Mitä ikinä pyydät häneltä, hän tekee sen. Hän on valtava persoonallisuus, joka on niin nöyrä. Kentällä hänestä tulee hai, koska hän haluaa maaleja, hän haluaa voittaa, sanoi Tuchel.

Squawka

@Squawka
Most league goals + assists in Europe's big five divisions so far this season:

27 - Harry Kane
26
25
24
23
22 - Kylian Mbappé, Mohamed Salah
21
20 - Lautaro Martínez
19
18 - Serhou Guirassy, Erling Haaland, Leroy Sané, Victor Boniface

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!