Harry Kane siirtyi viime kesänä Tottenhamista Bayern Müncheniin.

Bayern maksoi hyökkääjästä noin sata miljoonaa euroa. 

Kane, 30, pelaa hienoa kautta Saksassa. Kaikki kilpailut mukaan luettuna 29 otteluun on syntynyt 28 maalia. Bayern on parhaillaan toisena Bundesliigassa. Bayer Leverkusen johtaa Bundesliigaa viiden pisteen erolla Bayerniin.

Guardian haastatteli Kanea, joka ei ole edelleenkään voittanut ainuttakaan pokaalia seurajoukkuetasolla. Kane kokee, että pokaalittomuus on koitunut hyökkääjän kohtaloksi myös henkilökohtaisten palkintojen saralla.

– Olen pelannut aiemminkin hienoja kausia, mutta emme voittaneet pokaaleja joukkueena. Loppupeleissä sinua ei oteta huomioon Ballon d’Orissa tai muissa henkilökohtaisissa palkinnoissa, jos et voita mitään. Kyse on siitä, miten menestyt joukkueesi kanssa. Sinun on kyettävä auttamaan joukkuettasi menestymään.

– Nyt taistelemme Bundesliigan ja Mestarien liigan voitosta. Voin saada henkilökohtaisia palkintoja vain, jos voitamme pokaaleja. En kuitenkaan halua miettiä henkilökohtaisia palkintoja. Yritän vain saada joukkueeni voittamaan, ja teen sen saman kesällä Englannin paidassa.

Bayern hävisi keskiviikkona Mestarien liigan neljännesvälierien avausosassa Laziolle 0-1.

LUE MYÖS