Robert Taylor on perustellut päätöstään jättäytyä pois Huuhkajien vahvuudesta EM-jatkokarsintojen alla. Inter Miamin laituri ilmoitti sunnuntaina jäävänsä MLS-seuransa vahvuuteen maajoukkuetauon ajaksi.

Taylor, 29, vetosi ratkaisussaan kunnossa pysymiseen ja suuriin matkustuskilometreihin. Suomi kohtaa torstaina EM-jatkokarsinnoissa Walesin vieraskentällä alkuvuoden tärkeimmässä ottelussaan.

– Tällä hetkellä henkilökohtaisten syiden vuoksi, mukaan lukien kehoni suojelemisen loukkaantumisilta tiiviin seurajoukkueen aikataulun ja vaativien matkojen takia tämän kansainvälisen ikkunan ympärillä, päätin jättäytyä pois, mutta tuen täysin Suomea täältä rapakon takaa! Taylor perusteli Instagram-tarinassaan.

– Uskon vahvasti, että näissä erittäin tärkeissä otteluissa Suomi tarvitsee pelaajia, jotka ovat sataprosenttisessa kunnossa, jotta voisimme varmistaa paikan EM-kisoissa. Olisi ollut itsekästä viedä tämä mahdollisuus toiselta pelaajalta.

Taylor myös pahoitteli, että Huuhkajat joutuivat odottamaan hänen päätöstään näin pitkäään.

– Tiedän, että se on asettanut joukkueen haastavaan tilanteeseen, joten haluan pyytää anteeksi joukkuetovereiltani ja valmentajilta.

– En halua olla häiriötekijä joukkueelle, joten pistetään kaikki fokus jengiin ja kannustetaan Suomi voittoon.

Eetu Ikola

@eetuikola
🚨 Robert Taylor kertoo, miksi jättäytyi pois Huuhkajista.

”Haluan pyytää anteeksi joukkuekavereiltani ja valmentajilta.” 🦉🇫🇮#Huuhkajat #MLSfi

Taylor on pelannut urallaan 34 A-maaottelua Huuhkajissa. Laituri on tehnyt tällä kaudella viiteen otteluun kaksi maalia MLS:ssä.

LUE MYÖS!