Barcelonalle poikkeuksellisen synkkä kolmen tappion viikko päättyi keskiviikkoiseen cup-finaalitappioon arkkiviholliselle Real Madridille. Mediassa on alettu jo kyseenalaistaa Barcelonan valmentajan Tata Martinon asemaa, mutta mies itse ei usko tappiolla olleen vaikutusta hänen tulevaisuuteensa.

– Tappio ei voisi olla kivuliaampi, mutta tulevaisuuteni ei riipu tämän pelin tuloksesta. Kuten jo edellisviikoilla olen sanonut, en usko, että tämä tappio vaikuttaa jatkooni. Aivan kuten voittokaan ei olisi vaikuttanut, Martino totesi pelin jälkeen AS:n mukaan.

Tämänkertainen klassikko ratkesi Real Madridin viime kesän mammuttihankinnan Gareth Balen upeaan sooloon, jossa mies spurttasi karkuun nuorelta Barca-puolustaja Marc Bartralta.

– Yritimme puolustaa Angel Di Mariaa ja Balea vastaan ja pääosin onnistuimmekin siinä hyvin. Maksoimme kalliisti kahdesta vastahyökkäyksestä. Balella on valtavasti potentiaalia ja hän käyttää paikkansa kylmäverisesti. Hän teki hienon maalin. Bartrakin pelasi hyvin ja saimme tästä oppia tulevaisuutta varten, Martino analysoi.

Mestaruushaaveita Martino ei ole vielä valmis hautaamaan, mutta joukkueen on aika herätä.

– Barcelonalla ei ole totuttu näkemään maalintekovaikeuksia. Nyt olemme pelanneet jo kolme ottelua ilman maaleja, Martino muistuttaa.