HJK:n ensimmäiset 45-minuuttia Eurooppa-liigassa ovat sujuneet varsin kelvolliseen tahtiin. Lukemat FC Kööpenhaminaa vastaan ovat 0-0.

HJK:lla oli ottelun ensimmäisellä jaksolla jopa isäntiä paremmat maalipaikat. 8. minuutin kohdalla Teemu Tainio pelasi Aristide Bancen läpi, mutta ryhmän varsin tuore hyökkääjävahvistus ei saanut ohjattua palloa maaliin.

Vain hetkeä myöhemmin Tainio viritteli paristakymmenestä metristä pyssyään. Laukaus meni vain hiukan maalin ohi.

FC Kööpenhamina piti ottelun ensimmäisellä jaksolla hiukan enenmän palloa kuin HJK, mutta mitään sen suurempaa hätää helsinkiläisillä ei ollut. Kotijoukkue sai jonkin verran luotua enemmän painetta kuin HJK. Tästä kertoo kulmatilasto (6-0).

Kaikkiaan Mika Lehkosuon taktiikka on toiminut kuitenkin hyvin, ja HJK voi palata toiselle jaksolle luottavaisin mielin.