MYPA jatkaa pelejään Veikkausliigassa keskiviikkona. Vastaan asettuu Espoossa FC Honka, josta on MYPA-valmentaja Antti Muurisen mukaan vaikea sanoa enempää tässä kohtaa.

– FC Honka on hankalasti skoutattava joukkue, kun pelaajistossa on tapahtunut niin runsaasti muutoksia. Siellä on monia pelaajia, joita en ole nähnyt aikaisemmin. Nykyistä FC Honkaa vastaan pelaaminen on hyppy tuntemattomaan, Muurinen analysoi MYPA:n verkkosivuilla.

– Olen selvittänyt sen verran, että heidän pelaajansa ovat yksilötasolla tosi hyviä. Se, miten he sopeutuvat nopeasti suomalaiseen rytmiin, on kysymysmerkki, kokenut luotsi osaa kertoa.

MYPA ja FC Honka ovat kohdanneet tällä kaudella kaksi kertaa. Molemmilla kerroilla MYPA on vienyt voiton. Putoamiskurimuksessa oleva espoolaisryhmä tosin tuskin luovuttaa pottia helpolla.

– Paineet ovat FC Hongalla, koska heillä on jo lähes pakkotilanne pärjätä. Me haluamme totta kai voittaa. Vastakkain ovat kaksi joukkuetta, jotka kaipaavat kipeästi lisäpisteitä, Muurinen summaa.

Veikkausliigan pelit keskiviikkona

FC Honka – MYPA
IFK Mariehamn – SJK
TPS – FC Inter
VPS – RoPS