HJK pelaa tänään illalla Eurooppa-liigaa. Historialliset koitokset alkavat vieraspelillä FC Kööpenhaminaa vastaan.

– F.C. København on pelaajamateriaaliltaan parempi joukkue kuin esimerkiksi Rapid Wien, jota vastaan pelasimme tiukan sarjan. Kööpenhaminalla on paljon maajoukkuepelaajia ringissään, jotka ovat rutinoituneita pelaamaan europelejä. Pelit kovenee ja niin pitääkin. Meidän pitää myös pystyä parantamaan koko ajan pelien edetessä, päävalmentaja Mika Lehkosuo muistuttaa seuran verkkosivuilla vastustajan kovuudesta.

HJK lähtee otteluun ilman loukkaantuneita Rasmus Schülleria ja Nikolai Alhoa. Toisaalta uudet kovat vahvistukset ovat mukana.

– Uudet pelaajat ovat mielestäni sopeutuneet sosiaalisesti joukkueeseen hyvin. Pelillisesti tekemistä tietenkin riittää. Anthony Annanista huomaa, että hän on kokenut ja erittäin ammattimainen pelaaja ja se auttaa joukkueen hioutumisessa. Aristide Bancé on vielä pienoinen kysymysmerkki, koska hän on ollut vasta parissa treeneissä, mutta kyllä näissä on jo nähty niitä hänen vahvuuksiaan.

Joevin Jonesin kanssa pitää olla vähän kärsivällisempi, sillä hän on ensimmäistä kertaa Euroopassa pelaamassa ja tulee hyvin erilaisesta kulttuurista. Roni Porokara on minulle hyvin tuttu pelaaja ja hän on mielestäni päässyt hyviin mukaan joukkueeseen, summaa Mika Lehkosuo uusien pelaajien sopeutumisesta.

Ottelu alkaa Suomen aikaa klo 20.00.

HJK:n matkaa Eurooppa-liigassa seurataan kootusti erikoissivullamme TÄÄLLÄ! Osallistu myös ilmaiseen kisaan ja voita VIP-paketti HJK:n euromatsiin!