Bojan Krkićin isän mukaan FC Barcelona missasi mahdollisuuden hankkia kaksi huippupelaajaa. Thibaut Courtois sekä Raphael Varane olivat molemmat tyrkyllä katalonialaisseuraan.

– Viimeisenä vuotenani pelaajatarkkailijana seurassa meille tarjottiin Courtois’ta suoraan Belgiasta. Hän oli saavuttanut ykkösvahdin paikan Genkissä 19-vuotiaana, ja yksi hänen agenteistaan oli ystäväni ja entinen pelikaverini Jugoslaviasta. Hän puhui hyvin arvostavasti maalivahdista, Krkic Sr paljasti Marcalle.

– Saimme monia videoita hänestä. Pistin sanan kiertämään, että olin hyvin vakuuttunut, mutta mitään ei tehty asialle.

Krkic seniorin mukaan Courtois oli hyvin halukas liittymään Barcaan. Veskarin olisi saanut alehintaan, vain kolmella miljoonalla eurolla.

– Hän oli hyvin innoissaan liittymässä Barcaan ja oli valmis tekemään pysyvän siirron pelatakseen sitten B-joukkueessa tai mennäkseen lainalle. Keskustelimme kolmen miljoonan siirtosummasta, koska hän oli tuntematon. Se oli alennusmyynti. Kuukautta myöhemmin hän siirtyi Chelseaan, Krkic Sr harmitteli kaupan jäämistä puolitiehen.

Krkic Sr sanoo iskeneen silmänsä myös Varaneen, kun ranskalainen pelasi vielä Lensissä. Entisen keskikenttämehen mukaan muut eivät nähneet Varanessa samanlaista lahjakkuutta Barcan organisaatiossa kuin hän. Niinpä tämäkin kauppa jäi toteutumatta.