Teemu Pukki katkaisi viime viikonloppuna kuivan kautensa Tanskan liigassa. Osumaputkea on tarkoitus jatkaa sunnuntaina, kun vastaan asettuu Jukka Raitalan edustama Vestsjälland.

– Toivottavasti. Aion tehdä kaikkeni sen (maalin) eteen. Toivon, että voin tehdä taas maalin, Pukki toteaa seuransa Bröndbyn haastattelussa koitoksen alla.

Pukki teki viime sunnuntaina vasta kevätkauden ensimmäisen liigaosumansa Odensen verkkoon. Huuhkaja-kärki on osunut kauden aikana kuitenkin yhteensä kuusi kertaa.

Maalittomaan jaksoon on saattanut olla syynä Pukin muokattu rooli. Pukki on kevätkaudella viilettänyt hyökkäyksen vasenta laitaa.

– Olen pelannut laidalla ja alan tottua siihen. On hyvä pelata siellä. Viimein sain myös osuman liigassa, joten odotan tulevaa ottelua hyvillä mielin, Pukki ennakoi.

Bröndby on Tanskan liigassa viidentenä. Joukkue on ollut heikossa vireessä vieraskentällä, sillä voitottomia vierasreissuja on jo tullut seitsemän putkeen.

Pukki matkustaa pian maajoukkueen mukana tärkeään karsintapeliin Pohjois-Irlantia vastaan. Tuo ottelu on vuorossa reilun viikon päästä sunnuntaina.