– Se ei ole helppoa. Jos se olisi helppoa, sitä ei häviäisi 1-3 kotonaan Monacolle, Jose Mourinho sanoi ESPN:n mukaan.

Chelsea-luotsi ja Arsenal-ohjeistaja Arsene Wenger ovat usein olleet tukkanuottasilla. Mourinhon viimeisin kommentti liittyy Wengeriin toteamukseen siitä, että Chelsean puolustava tyyli olisi helpompi hallita kuin Arsenalin kasvuhakuinen syöttelypeli.

Arsenalin 1-3-tappio tiesi putoamista Mestarien liigassa jo neljännesvälierävaiheessa, sillä toisessa osassa valioliigaseura ei pystynyt enää kuromaan eroa umpeen.

– Jos hän puolustaa hyvin, niin sitten hän ottaa 0-0-tasapelin Monacolta ja voittaa Monte Carlossa. Ei ole helppoa valmistaa joukkuetta puolustamaan, Mourinho puolusteli.

Chelsea on vahvasti kiinni mestaruudessa tällä kaudella. Sunnuntaina titteli voi jo ratketa, kun Chelsea kohtaa juuri Arsenalin kotonaan. Arsenal on noussut takaa Chelsean suurimmaksi uhkaajaksi, mutta joukkueilla on silti edelleen kymmenen pistettä eroa sarjataulukossa.

– Jos voitamme tittelin tällä kaudella, en välitä miten ja milloin, Mourinho linjasi.

– Haluan vain olla mestari. Väliä on sillä miltä minusta tuntuu, ei sillä miltä ihmisistä tuntuu, mitä he ajattelevat tai sanovat, Mourinho jatkoi.