Mestarien liigan välierän ensimmäinen osa Juventuksen ja Real Madridin välillä on tarjonnut tapahtumarikkaita hetkiä.

Jo aivan pelin alussa Arturo Vidal oli karata maalintekoon, mutta pieni aikailu tappoi tilanteen. Alvaro Morata ei sen sijaan aikaillut yhdeksännen minuutin kohdalla vaan vei kotijoukkueen johtoon.

Real Madrid tuli vielä ensimmäisellä jaksolla tasoihin, kun Cristiano Ronaldo oli unohdettu maalin eteen vapaaksi. Pallo pelattiin yli Juve-puolustuksen, ja portugalilaistähdellä oli helppo työ puskea pallo verkkoon.

Vajaan tunnin kohdalla tuomari Martin Atkinson vihelsi pallon yhteentoista metriin. Puolustaja Daniel Carvajal sai tilanteesta varoituksen kaadettuaan läpiajossa olleen Carlos Tevezin.

Tevez itse asettui ampumaan pilkkua, ja argentiinalainen paukutti pallon voimalla varmasti Casillasin taakse. Niinpä peli on nyt 2-1 Juven hyväksi Torinon illassa.

Uutista kirjoitettaessa ottelua on pelattu hieman reilu tunti.