Juventus ja Real Madrid ottavat tänään yhteen Mestarien liigan välierässä.

Ensimmäinen osaottelu pelataan Torinossa Juventuksen kotona. Real Madrid on ennakkoon ottelussa silti pieni suosikki. Ovathan valkopaidat kilpailun hallitseva mestari.

– Tulee olemaan tasainen peli, valkopaitojen ohjeistaja Carlo Ancelotti mietti koitosta ennakkoon Uefa.comin mukaan.

– Meillä oli paljon pallonhallintaa Atleticoa vastaan puolivälierässä, mutta Juve on enemmän meidäntyylinen ja pitää myös pallonhallinnasta. Kaikista tärkeintä on pelata niin hyvin kuin osaamme ja näyttää osaamisemme. Haluamme hyökätä ja olemme valmistautuneet pelaamaan hyökkäävää peliä, mutta meidän täytyy myös puolustaa erittäin hyvin, italialaisluotsi mietti.

Juve on pelannut loistavan kauden ja varmistanut jo liigamestaruuden. Real Madrid on vastuksena kuitenkin toista luokkaa kuin torinolaisseuran aiemmat testit.

– Tällaisissa peleissä täytyy tähdätä, jos ei parhaimpaan peliin, niin ainakin täytyy tehdä fantastisia juttuja niin hyökkäyksessä kuin puolustuksessa. En usko, että Juve vastaan Real tai Real vastaan Juve päättyvät molemmat 0-0. Niinpä meidän täytyy onnistua erityisen hyvin hyökkäyksessä, Juventus-valmentaja Massimiliano Allegri puolestaan pohjusti koitosta.

Molemmilta joukkueilta puuttuu riveistään yksi kovan luokan keskikenttänimi. Torinolaisilta puuttuu Paul Pogba ja Real Madridilta Luka Modric.

– Olisi ollut parempi, jos Luka ja Paul olisivat mukana. Toivomme saavan Pogban takaisin toiseen osaan, Allegri puntaroi.