Pep Guardiola onnistui aikoinaan valjastamaan Lionel Messin parhaimpaansa hyökkäyspäässä. Onnistuuko samainen herra myös puolustamaan argentiinalaisen supertähden tehottomaksi?

Guardiola joutuu pohtimaan kysymystä ennen keskiviikkoillan huippukamppailua, kun Bayern München matkaa FC Barcelonan vieraaksi. Guardiola ehti valmentaa Messiä Barcassa vuosina 2008-2012, joten kaksikko tuntee toisensa läpikotaisin.

– Jos hän pelaa kuten viime aikoina, ei ole puolustusta, joka voisi hänet pysäyttää – ei vaikka takana olisi yhdeksän pelaajaa. Ei ole joukkuetta, systeemiä tai valmentajaa, joilla pysäyttää Messi, Guardiola ennakoi AS-lehden mukaan.

Guardiola joutuu lähtemään loukkaantumisten takia peliin ilman useampaa avainpelaajaansa.

– Emme koskaan laskeneet tappioita huonon tuurin piikkiin tai loukkaantumisten, kun olin täällä enkä tee sitä nytkään. Pelaajat, jotka ovat kunnossa, pelaavat ja sillä selvä. Se, kumpi voittaa, on sen ansainnut, Guardiola linjasi.

Tiistai-illan Mestarien liigan koitos tarjosi useita tapahtumia ja kolme maaliakin. Tänäänkään tuskin jäädään ilman täysosumia.

– En usko 0-0-tulokseen. Se on mahdollista, että niin voi käydä, mutta henkilökohtaisesti en tähän usko, Guardiola veikkasi.