Bröndby IF:n hyökkääjä Teemu Pukki harvoin juhlii puskumaaleja. Sellainen kuitenkin nähtiin lauantaina harjoituspelissä.

Pukki teki ottelun ainokaisen, kun ruotsalainen Falkenbergs FF kaatui 1-0-lukemin. Pukki puski ottelun voittomaalin 35. minuutilla puolustuksen keskeltä.

Pukille mainion syötön osumaan tarjosi Andrew Hjulsager. Pukki nikkasi kevyellä osumalla pallon maalivahdin vastakkaiseen suuntaan, eikä näin veskarilla ollut mitään mahdollisuuksia ehtiä pelivälineen eteen.

Pukin edellisestä päämaalista on aikaa. Huuhkaja-hyökkääjä kirjautti ainakin päämaalit Schalken riveissä ja myös Celtic-debyytissään, mutta kovin harvoin Pukki otsallaan tuhoja tekee.

Bröndbyn ottelut jatkuvat jo tällä viikolla, kun se pelaa Eurooppa-liigan karsintojen 1. kierroksella. Torstaina tanskalaisnippu pelaa kotonaan San Marinon A.C. Juvenes/Doganaa vastaan.

Voit katsoa Bröndbyn harjoitusottelun huippuhetket täältä. Pukki oli ottelussa muutenkin vaarallinen hyökkäyspäässä, mutta enempää tehoja ei tällä kertaa nähty.

Bröndbyn valmentaja Thomas Frank antoi pelin tuoksinassa myös nuorille lupauksille paljon peliaikaa.