Huuhkajien Tim Sparv teki torstaina iltana kovan tempun edustamansa FC Midtjyllandin kanssa playoff-vaiheen karsinnassa.

Tanskan liigan hallitseva mestari siirtyi Southamptonia vastaan 1-0-johtoon vajaan puolen tunnin kohdalle. Maalinteosta vastasi Duncan. Koska ensimmäinen osaottelu oli päättynyt 1-1-lukemiin, pääsi seura juhlimaan Eurooppa-liigan lohkovaihepaikkaa.

Sparv, joka teki ensimmäisessä osaottelussa komean maalin kasvattiseuraansa vastaan, pelasi tälläkin kertaa täydet minuutit. Tilastomerkinnäksi jäi yksi keltainen kortti.

Sparv edusti aikoinaan Southamptonia akatemiatasolla, mutta hän ei koskaan onnistunut murtautumaan edustukseen asti.

Jarkko Hurme pääsi kovaan paikkaan

Kovimpaan paikkaan sinivalkoista joutui eilen kenties Jarkko Hurme. Siirtohuhuissakin pyörinyt Huuhkaja-puolustaja pääsi pelaamaan Borussia Dortmundia vastaan bundesliigaseuran kotikentällä.

Hurme pelasi täydet minuutit pakkina, kun Dortmund jyräsi taululle 7-2-lukemat. Odd johti ottelua alkuun 1-0, mutta Marco Reus ja kumppanit olivat vaikea pideltävä. Reus teki osumista kolme, ja yhteismaalit kirjattiin Dortmundille selvästi 11-5.

Teemu Pukin edustaman Bröndby IF:n taival katkesi kreikkalaista PAOK:a vastaan. 1-1-kotitasapelistä ei ollut apua ensimmäisen osan 0-5-tappion jälkeen. Pukki pelasi ottelussa 72 minuuttia.

Myös Robin Lodin taival katkesi Eurooppa-liigassa, kun Panathinaikos putosi vierasmaalisäännön turvin Qäbälälle. Yhteismaalit olivat 2-2.

Pääsi suomalaisia myös jatkoonkin. Joona Toivion Molde meni vierasmaalisäännöllä lohkovaiheeseen Standard Liegeä vastaan. Toiviolle merkittiin 20. minuuttia peliaikaa.

Lezh Poznan (Kasper Hämäläinen ja Paulus Arajuuri) taistelivat puolestaan tien jatkoon Videotonia vastaan (yhteismaalit 4-0). Kasper Hämäläinen pelasi avauksessa. Arajuuri seurasi ottelun penkiltä.

Korjaus 28.8.2015 klo 12.19: Poznanin pelin yksityiskohdat.