La Liga, Serie A ja Ligue 1 nähdään jatkossa Viasat Sportilla.

Viasat Sportin ja Viaplayn emoyhtiö Modern Times Group (MTG) on hankkinut jalkapallon La Ligan, Serie A:n sekä Ranskan Ligue 1 –liigojen televisio- sekä digitaaliset lähetysoikeudet yksinoikeudella Suomessa ja muualla Pohjoismaissa.

Suomessa lähetykset ovat nähtävissä Viasat Sport -kanavissa sekä Viaplayssa.

Futisfaneille tieto on ilouutinen, etenkin kun La Ligan ja Serie A:n osalta lähetykset käynnistyvät jo tulevana viikonloppuna.

– La Ligan ja Serie A:n lähetykset keräsivät suuren suosion jo viime kaudella kanavillamme ja Viaplayssa. Kun lähetysoikeussopimuksemme päättyivät viime kauden jälkeen, suomalaiset jalkapallon ystävät joutuivat valitettavasti alkukauden olemaan ihmeissään La Ligan ja Serie A:n puuttuessa ohjelmistosta, Viasat Finlandin toimitusjohtaja Johannes Leppänen kertoi tiedotteessa.

– Uskon kuitenkin, että Viasatin ja Viaplayn nykyiset ja tulevat asiakkaat ovat innoissaan tavasta, jolla vastasimme asiakkaidemme toiveisiin; UEFA Champions League, Valioliiga, La Liga, Serie A, Ligue 1, FA Cup ja DFB Pokal jatkossa saatavilla samoilta kanavilta ja samasta palvelusta kaikilla kodin laitteilla! Leppänen lisäsi.