Alvaro Morata, 24, palasi Juventuksesta Real Madridiin täksi kaudeksi suurin odotuksin. Peliaika on silti jäänyt vähälle Karim Benzeman takana. Espanjalaisen radiokanava Cadena Serin mukaan Morata etsii ulospääsyä Madridista.

Morata pelasi kaksi vahvaa kautta Juventuksessa, mutta palasi Real Madridiin, kun päävalmentaja Zinedine Zidane lupasi antaa mahdollisuuden espanjalaiskärjelle.

Morata ei ole tällä hetkellä ykkösvaihtoehto Real Madridin hyökkääjäksi. Moratan agentti etsii tällä hetkellä suojatilleen ulospääsyä Madridista, mikäli Zidane jatkaa vielä pitkään Los Blancosin päävalmentajana.

Radiokanavalla torstaina esitetyn jutun mukaan Morata tuntee, että Zidane olisi pettänyt hänet. Peliaikaa ei ole tullut odotetusti, vaikka 13 La Ligan ottelussa on syntynyt viisi maalia.

Vertailun vuoksi Benzema on tehnyt saman verran maaleja La Ligassa 14 ottelussa kuin Morata.

Uutisoimme aiemmin, että Morata saattaisi olla kauppatavaraa ensi kesällä, sillä Chelsean manageri Antonio Conte on ihaillut hyökkääjän otteita, ja näkisi Moratan Deigo Costan korvaajana, jos hän siirtyy Kiinaan kesän siirtoikkunan aikana, lue aiheesta lisää tästä.

Lähde: 101 Great Goals