SuomiFutis-sivuston asiantuntija Joel Pohjanpalo arvioi ”Jollen Danger Zonen” yllä näkyvässä videossa tämän viikon Mestarien liigan puolivälieriä.

Juventus isännöi FC Barcelonaa tiistai-illan huippuottelussa. Barcelona selvitti sensaatiomaisesti tiensä puolivälieriin kaatamalla viime hetken osumilla PSG:n kotikentällään. Pohjanpalo uskoo, että Barca sai PSG:n pudottamisesta lisää voimaa.

– Se peli on aikamoinen herkkupala. Moni olisi voinut odottaa molempia joukkueita jopa finaaliin tänä vuonna. PSG-voitto antaa Barcalle varmasti kovan itseluottamuksen.

Keskiviikkona hienosti puolivälieriin selvinnyt Leicester matkustaa Atletico Madridin vieraaksi. Atletico on otteluparissa selkeä ennakkosuosikki.

– Leicester ehkä hieman yllätyksellisesti pääsi jatkoon. Uskon tiukasti, että Atletico menee siitä otteluparista jatkoon, mutta ei se helpolla tule. Leicester puolustaa tiukasti varsinkin kotonaan ja kaikki tietävät, mihin Jamie Vardy pystyy, Pohjanpalo arvioi.

Katso ”Jollen Danger Zonen” tuore videojakso yltä. Tilaa myös tästä YouTube-kanava SporttiTV, niin osallistut automaattisesti arvontaan, jossa voit voittaa Joel Pohjanpalon pelipaidan nimikirjoituksella!

Huuhkajien ja Bayer Leverkusenin hyökkääjä Joel Pohjanpalo on SuomiFutis-sivuston tuore asiantuntija, jonka ”Jollen Danger Zone” tuo jatkossa iloa lukijoillemme kolumnien ja videoiden muodossa (uutinen).