Chelsean kapteeni John Terry ei ole kiinnostunut kauden viimeisen Valioliigan ottelun ympärille muodostuneesta kohusta.

Terry, 36, pelasi sunnuntaina viimeisen ottelunsa lontoolaisseuran kanssa Englannin pääsarjassa, kun Chelsea voitti Sunderlandin kotonaan 5-1. Konkaripuolustaja ilmoitti aiemmin keväällä, että hän lähtee Chelseasta tämän kauden päätyttyä.

Sunderland-ottelussa Terry otettiin vaihtoon 26. minuutilla. Vaihtoaika oli sama kuin hänen pitkäaikainen pelinumeronsa.

Tempaus käynnisti kuitenkin pienimuotoisen kohun, kun useat ihmiset olivat lyöneet Terryn vaihtoajasta vetoa ja voittaneet tuhansia puntia. Englannin jalkapalloliitto FA käynnisti tapauksesta myös sopupelitutkinnan.

Terry paljasti, että idea 26. minuutin vaihdosta oli hänen itse keksimänsä ja sanoi, että sen ainut tarkoitus oli juhlistaa hienoa hetkeä fanien kanssa.

– Halusin pelata 26 minuuttia, koska paidan numero merkitsee paljon minulle ja kannattajille. Niin kauan kuin he ovat onnellisia – ja olin itsekin äimän käkenä vastaanotosta – voin luvata teille, etten voisi vähempää välittää (kohusta), sanoi Chelsea-kippari lehdistötilaisuudessa.

– Minulla ja faneilla on hyvät välit keskenään ja näin on ollut jo 22 vuotta. Mitkään kirjoittelut tai puheet eivät voi muuttaa sitä.

Lähde: BBC