Jalkapalloilijoiden markkina-arvoja listaava sivusto Transfermarkt.de on päivittänyt Itävallan pääsarjan futaajien arvot mielestään nykytilannetta vastaaviksi.

Tuoreen listan suurimman arvonlaskun ovat kokeneet Red Bull Salzburgiin täksi kaudeksi hankitut Petri Pasanen ja ruotsalainen keskikenttämies Rasmus Lindgren. Molempien pelaajien markkina-arvo on saksalaissivuston analyysin mukaan pudonnut liki puoleen eli 1,8 miljoonasta nykyiseen miljoonaan euroon.

Pasanen hankittiin Bundesliigan Werder Bremenistä salzburgilaisseuraan alakerran johtohahmoksi, mutta Huuhkaja-pakki ei ole pelannut nappikautta. Tuloksena on ollut ajoittaisia penkkikomennuksiakin, sen sijaan että suomalaisesta olisi muotoutunut joukkueensa rutinoitunut avainpelaaja.

Redd Bull Salzburgilla on Itävallassa ylivoimainen pelaajabudjetti, mutta kotimaan liigassa yhdeksäntoista ottelua ovat tuottaneet ainoastaan kahdeksan voittoa. Itävallan pääsarjan tasaisuudesta johtuen salzburgilaiset löytyvät silti sarjataulukon kolmannelta sijalta ainoastaan kahden pisteen päässä kärjestä.