Uutisoimme viime viikolla (lue tästä), kuinka Roman Eremenkon ja Alexei Eremenko juniorin Rubin Kazanissa tapahtuu liikehdintää sopimusrintamalla.

Varmaksi siirroksi venäläismediassa kuulutettu keskikenttäpelaaja Christian Noboan kauppa Dinamo Moskovaan sai jo suorastaan surkuhupaisia piirteitä. Noboa riemuitsi twitterissään jo uudesta kontrahdista, mutta lopulta kesti päiviä ennen kuin siirto varmistui. Eripuraa aiheutti Noboan henkilökohtaiset sopimusehdot eli palkka.

Nyt Rubin Kazan tiedottaa verkkosivuillaan, että Noboa matkaa Dinamo Moskovaan. Samalla päättyi Rubinin ja keskikenttäpelaajan viisivuotinen yhteistaival. Mies saapui seuraan kaudella 2007 ja pelasi kaiken kaikkiaan 121 matsia tehden 24 maalia.

Noboan ansioluetteloon merkittiin kaksi Venäjän mestaruutta ja Venäjän Supercupin voitto. Rubin Kazan sai Dinamolta siirtokorvauksen, jonka suuruudeksi on veikkailtu noin kahdeksan miljoonaa euroa. Rubin Kazaniin odotetaan korkean profiilin pelaajaa joko keskikentälle tai hyökkäykseen. Noboan siirto osui tähän kuvioon mainiosti.