Liigacupin finaaliin valmistautuva Turun Palloseura on nimennyt joukkueelle kaudeksi 2012 uuden kapteeniston.

Kolmatta kauttaan turkulaisryhmässä pelaava Toni Kolehmainen on valittu luottamustehtävään. Kolehmainen seuraa tehtävässä uransa lopettanutta Jarno Heinikangasta, joka kantoi kipparinauhaa yhteensä viiden kauden ajan.

– Minulla on ilo ja kunnia ottaa vastaan tämä tehtävä ja koetan suoriutua siitä parhaani mukaan. Olen oppinut Jallulta paljon hyvää, mutta olen kapteenina tietenkin ihan oma itseni, Kolehmainen kommentoi seuran verkkosivuilla.

TPS-käskijä Marko Rajamäki on antanut talven otteluissa usealle pelaajalle mahdollisuuden kantaa kapteeninnauhaa.

– Jallu oli kapteenimme pitkään ja nyt meidän tuli valita uusi hänen lopettamisensa myötä. Meillä oli useita hyviä vaihtoehtoja kapteeniksi: kokeneita pelaajia sekä nälkäisiä nuoria, jotka olivat valmiita kantamaan vastuuta. Yksi piti kuitenkin valita. Kolehmainen on nuori pelaaja ja tämä on hänelle iso vastuu. Hän tarvitseekin koko joukkueen apua ja tukea, ja vaikka Kolehmainen kantaa kapteenin nauhaa, koostuu kapteenisto neljästä pelaajasta, valmentaja pohtii.

TPS:n uudet varakapteenit ovat hyökkääjä Mika Ääritalo, maalivahti Jukka Lehtovaara sekä puolustaja Jarkko Hurme.

Jalkapallon seuraamiseen saat lisäjännitystä Nordicbetin vetokohteilla. Avaa pelitilisi tästä ja kuittaa samalla 100 euron bonus!