TPS-maalivahti Jukka Lehtovaara pääsi hiljattain juhlimaan Liigacupin voittoa, kun turkulaiset kaatoivat Helsingin Jalkapalloklubin finaalissa. 24-vuotiaan veskarin mukaan tuo titteli antaa itseluottamusta kauden alla.

– Koko joukkueella on mennyt erinomaisesti tämä kevät, mutta nythän ne todelliset liigapelit vasta alkavat. Liigacup kuitenkin osoitti, että me pistetään hanttiin mille joukkueelle tahansa, veräjänvartija miettii seuran verkkosivuilla.

Huuhkajien matkassa useasti ollut pelimies odottaa paljon tulevalta kaudelta. Viime kausina Lehtovaara on kärsinyt ikävistä loukkaantumisista, jotka ovat hidastaneet hänen matkaansa tähtiin.

– Olin puolisen vuotta poissa, mutta Liigacupin peleistä se pelivire on taas löytynyt. Totta kai kaikki odottavat Veikkausliigan alkua, sitä vartenhan tässä on koko talvi tehty töitä. Ennen sarjakauden alkua on aina oma kutinansa päällä ja vähän ylimääräistä sähköä ilmassa.

Jalkapallon seuraamiseen saat lisäjännitystä Nordicbetin vetokohteilla. Avaa pelitilisi tästä ja kuittaa samalla 100 euron bonus!