Leedsin puheenjohtaja Ken Bates totesi keskiviikkona Yorkshire Radion haastattelussa, että Mika Väyrysen palkkaaminen Englannin mestaruussarjassa pelaavaan Leedsiin oli raju virhe.

– Vay-ry-en… En saa ikinä hänen nimeään oikein. En tiedä, miksi palkkasimme hänet. Hän on mukava kaveri, mutta aikamoista rahantuhlausta. Hän pelasi kahdesti avauksessa ja maksoi meille puoli miljoonaa puntaa palkkoineen ja muine kuluineen. En vain tiedä, miksi palkkasimme hänet. Olen pahoillani hänen puolestaan, mutta vielä enemmän meidän puolesta. On parempi, että hän pelaa uransa loppuun jossain muualla, Bates purkautui.

Huuhkaja-pelaaja purki hiljattain sopimuksen seuran kanssa. Loukkaantumisesta kärsinyt keskikenttämies ei hyväksy saamaansa kritiikkiä. Hän vastasi Twitter-sivuillaan kovasanaisesti Batesin kommentteihin.

– Selvästi rahalla ei voi ostaa laatua! Kommentteja vanhalta mieheltä, joka ei edes tiedä nimeäni. Halusin pelata, mutta minua ei käytetty. Minun mokani! “Väykkä” vastasi ironiseen sävyyn.

Unibet tarjoaa lisäjännitystä jalkapallon seuraamiseen myös livevetojen muodossa. Kuittaa 100 euron bonus avaamalla pelitili tästä!