Espanjan La Ligan Osasunan laitapuolustaja Jukka Raitala pelaa suurella todennäköisyydellä viimeisiä viikkoja nykyisen seuransa riveissä. Suomalainen vuokrattiin kauden alussa saksalaisesta Hoffenheimista Espanjaan, joten uusiin kuvioihin on ollut totuttelemista.

– Oli aika iso harppaus siirtyä Saksan kakkossarjasta Euroopan kovimpaan liigaan. Vaikka vastuuta haluaisi koko ajan yhä enemmän, on oltava tyytyväinen siihenkin peliaikaan mitä olen tällä kaudella saanut. Olisi yllätys, jos pelaisin viimeisessä ottelussamme, mutta sitoudun totta kai täysillä kauden loppuun saakka., Raitala kertoo orsasport.com-sivuston haastattelussa ja viittaa viime kauden lainapestiinsä Paderbornissa.

Raitalan nykyinen sopimus Hoffenheimin kanssa ulottuu vuoteen 2014. Kahden lainajakson jälkeen on vaikea nähdä suomalaisen löytävän enää paikkaa joukkueesta.

– Tällä hetkellä jatkokuvioni ovat täysin auki. Ensi kauden seurani voi olla joko Hoffenheim tai jokin muu. Heinäkuun alkuun mennessä tiedän asiasta varmasti lisää.

Huikea SuomiFutis-sivuston tarjous: Riskitön 50 euron veto NordicBetille!
Lue tästä lisää ja kuittaa samalla 100 euron bonus!