Englannin Valioliigasta viime kauden päätteeksi sarjaporrasta alemmas pudonnut Bolton Wanderers on parhaillaan rakentamassa ensi kauden joukkuettaan.

Vuodesta 1997 seuraa edustanut maalivahti Jussi Jääskeläinen joutuu myös pohtimaan omaa jatkoaan. The Bolton News –lehti kertoo, että ”Jässille” ja puolustaja Zat Knightille on tarjottu jatkopestejä. Manageri Owen Coyle patistaa pelaajia päätöksentekoon.

– Neuvottelemme molempien heidän kanssa, mutta päätökset yksinkertaisesti eivät voi venyä kesän lopulle. Jonkinlainen ratkaisu on löydyttävä parin viikon kuluessa, Coyle sanoo lehdelle.

37-vuotias entinen Huuhkaja-veskari menetti kuluneen kauden aikana avauspaikkansa Adam Bogdanille, joka osasi hyödyntää suomalaisen loukkaantumisen tuoman mahdollisuuden. Jääskeläistä on huhuttu sittemmin West Bromwichin ja West Hamin riveihin, mutta erityisesti siirto Lontooseen vaikuttaa tässä vaiheessa miehen uraa epätodennäköiseltä.

– Jussi on ollut ykköstorjujamme vuosikaudet ja hän on palvellut loistavasti. Mutta kun hän loukkaantui, Adam astui esiin ja oli sensaatiomainen – ja hänet valittiin vuoden pelaajaksi, luotsi täsmentää vallanvaihtoa.

– Jos Jussi jatkaa täällä, tullaan näkemään todellinen taistelu pelipaikasta.

Unibet tarjoaa lisäjännitystä jalkapallon seuraamiseen myös livevetojen muodossa.
Kuittaa 100 euron bonus avaamalla pelitili tästä!