FC Hämeenlinna avasi voittotilinsä Ykkösessä kotikentällään sunnuntaina AC Oulun kustannuksella. Ottelu päättyi isäntien hyväksi lukemin 1-0 Jukka-Pekka Tuomenojan osumalla.

Oululaisten päävalmentaja Juha Malinen löysi ottelusta paljon parannettavaa. Kotijoukkueen pelialusta ei myöskään miellyttänyt valmentajaa.

– Tässä ottelussa oli parempi ilme, kuin keskiviikon KooTeePee-ottelussa, mutta huonokuntoinen nurmi ja vastustajan fyysinen ylivoima olivat tänään ylitsepääsemättömiä esteitä. Emme kyenneet liikuttamaan palloa tarpeeksi nopeasti eteenpäin ja hyökkäyksiin lähdöt olivat aavistuksen heikkoja. Tästä syystä ajauduimme liikaa reunoille, jonka jälkeen eväät loppuivat hyökkääjiltämme liian usein kesken, Malinen virkkoo seuran nettisivuilla.

Ykkösen ottelutahti rauhoittuu nyt muutamaksi viikoksi. Lepo maistuu luotsin mukaan oululaisille.

– Pieni ottelutauko tekee pelaajille taatusti hyvää, koska olemme matkanneet tässä kyllä melkoisessa otteluruuhkassa. Se ei kuitenkaan ole tekosyy, vaan jokaisesta pelaajasta, valmentajasta ja taustasta täytyy löytyä vielä lisää voitontahtoa ja intohimoa kääntää nämä tiukat ottelut voitoiksi, Malinen toteaa.

Luotettava peliyhtiö bet-at-home on yksi Alexander Ringin seuran pääsponsoreista.
Avaa pelitilisi tästä ja kuittaa samalla huikea 200 euron bonus (voimassa 13.6. asti)!