Suomen A-maajoukkue kohtaa MM-karsinnassa Ranskan 7. syyskuuta Olympiastadionilla. Päivää myöhemmin nurmella pelataan jälleen, kun Huuhkajien viime vuosien ammattimiehet saavat Respec-ottelussa vastaansa valitsemansa maailmantähdet.

Yksi sinivalkoisista sotureista tuossa ottelussa on Toni Kallio, joka oli vuosikaudet maajoukkueen vasemman laidan lukko.

– On tietysti hieno homma, että tällainen ottelu järjestetään. On kunnia olla mukana tällaisessa tapahtumassa ja olen innolla mukana. Joukkueessa on paljon tuttuja ja paljon kovia nimiä vuosien varrelta ja vastustajan joukkuekin on aika mielenkiintoinen, Kallio sanoo Palloliiton verkkosivuilla.

Kallio pelaa tällä hetkellä Kakkosessa Ilveksen riveissä. Moni ”kultaisen sukupolven” pelaaja on jo ehtinyt ripustanut pelikenkänsä naulaan, mutta Jari Litmasen kohdalla tilanne on edelleen auki.

– Kun Jarista on kyse, niin ei kukaan muu kuin hän itse tiedä vastausta siihen. Hänellä on mahtava peliura tähän asti. Eiköhän taas väläyttele taas niitä loistavia syöttöjä ja kikkoja jos hän on kunnossa, Kallio ylistää futislegendaa.

Lue alkuperäinen juttu Palloliiton verkkosivuilta.

Lyö futikseen NordicBetille 50 euron riskitön veto! Kuittaa myös 100 euron bonus!
Jos riskitön veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!