Keväällä RoPSin kanssa vuoden mittaisen sopimuksen tehnyt Aleksandr Kokko on palaamassa kotimaisen jalkapallon huipulle. Tästä osoituksena ovat kauden aikana syntyneet viisi maalia.

Vuonna 2008 Kokon tie oli auki tähtiin. Veikkausliigan maalikuninkuuteen päättyneen kauden jälkeen hyökkääjältä odotettiin paljon – mutta kansainvälisten kenttien sijasta kärkimies huomasi lämmittävänsä kotimaisten kenttien penkkejä.

– En todellakaan tiedä mitä vuonna 2009 tapahtui, Kokko kertoo seuran verkkosivujen ja Lapin Kansan mukaan.

– Ehkä se oli toisen kauden kirous, olin kaksikymppinen jätkä, joka oli iskenyt edellisellä kaudella 13 kaappia. Odotukset oli varmaan liian suuret, enkä osannut käsitellä niitä.

”Rovaniemi ja RoPS on minulle oikea ympäristö”

Muutaman vuoden tuuliajon jälkeen Kokko on saanut jälleen juonenpäästä kiinni. Kaivattu mahdollisuus löytyi Rovaniemeltä.

– Suomessa seuravaihtoehtoja oli vähän. RoPSilla on pelaajien keskuudessa hyvä maine. Palkat maksetaan ajallaan ja seura pyrkii liiganousuun.

– Rovaniemi ja RoPS on minulle oikea ympäristö.

Peluri on tällä hetkellä täysin fokusoitunut rovaniemeläisseuran tavoitteisiin.

– Liiganousu on ainoa tavoite. Meitä vastaan on niin vaikea tehdä maaleja, että jopa tappioton kausi on mahdollinen. Minulle on kuitenkin aivan sama vaikka häviäisimme seitsemän peliä, kunhan nousemme liigaan, eli fokus on siinä. Ei tilastoissa, kärkimies päättää.

Lyö futikseen NordicBetille 50 euron riskitön veto! Kuittaa myös 100 euron bonus!
Jos riskitön veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!