Valioliigaseura Liverpoolin manageri Brendan Rodgers on ilmoittanut, että seura on lähellä sopimusta Swansean keskikenttämies Joe Allenin kanssa. Rodgers odottaa seurojen vahvistavan walesilaisen siirron ehdot 24 tunnin kuluessa. Asiasta kertoo Liverpool Echo –lehti.

Walesin maajoukkuepelaaja oli katsomossa torstaina, kun Liverpool peittosi valkovenäläisen FC Gomelin Eurooppa-liigan karsinnoissa.

Rodgers toivoo ratkaisun siirtosaagan löytyvän nopeasti.

– Se (sopimus) on lähellä, Rodgers kertoo lehdessä.

– En ole kuullut kaikkia viimeisimpiä (uutisia), koska olen ollut valmistautumassa peliin, mutta jos hän on täällä, se on merkki siitä, että Swansean välillä on ollut hyvät keskustelut ja toivottavasti seuraavan 24 tunnin kuluessa voimme saada asiat päätökseen, luotsi jatkaa.

Allenilla on tällä hetkellä neljän vuoden kontrahti walesilaisseuran kanssa. Sopimus tehtiin viime kesänä ja siinä on pykälä, jonka mukaan seuran on pakko hyväksyä Liverpoolin tarjous mikäli summa on 15 miljoonaa puntaa.

Swansea ja Liverpool ovat lisäksi eri lähteiden mukaan solmineet sopimuksen, joka estää walesilaisseuran ex-manageria Rodgersia yrittämästä hankkia entisiä pelaajiaan 12 kuukauden ajan. Tuo sopimus on kuitenkin kaatumassa, sillä ostopykälä on täyttymässä ja lisäksi 22-vuotias pelaaja on kiinnostunut uudesta haasteesta.

Lyö Betssonille 25 euron riskitön ensiveto! Nappaa myös 100 euron bonus!
Jos riskitön veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!