Englannin Valioliigan Liverpool ja laitahyökkääjä Oussama Assaidi ovat tänään perjantaina allekirjoittaneet monivuotisen pelaajasopimuksen. 24-vuotias Assaidi siirtyy Merseysidelle hollantilaisen SC Heerenveenin riveistä.

Liverpool tiedotti jo torstaina sopimuksen olevan lääkärintarkastusta vaille valmis. Marokon maajoukkuemiehellä on aihetta hymyyn nyt nimien ollessa paperissa.

– Olen hyvin iloinen saadessani pelata tässä suuressa seurassa. Kun ensimmäisen kerran juttelin valmentajan kanssa, minulla oli hyvä tunne. Minulla oli tarjouksia muista suurista seuroista, mutta olen odottanut tätä hetkeä, Assaidi kertoo Liverpool FC:n verkkosivuilla.

Assaidi on manageri Brendan Rodgersin kolmas hankinta hänen lyhyen valtakautensa aikana. Aiemmin seuraan ovat liittyneet Fabio Borini ja Joe Allen.

– Valmentaja antoi minulle hyvän tunteen. On unelma pelata näiden suurien pelaajien kanssa ja toivon, että harjoittelu täällä tekee minusta paremman pelaajan.

– Kun katson Liverpoolia, täällä on aina hyvä tunnelma; fanit ovat mahtavia ja olen iloinen ollessani täällä, Hollannin Eredivisiessä 68 ottelussa 20 kertaa osunut pelimies sanailee.

Lyö Betssonille 25 euron riskitön ensiveto! Nappaa myös 100 euron bonus!
Jos riskitön veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!