AC Oulu ja Oulun Palloseura kohtaavat tänään keskiviikkona Ykkösen kuumimmassa kamppailussa. Paikallisottelun panoksena on kolme pistettä ja kaupungin jalkapalloherruus.

Pelaa AC Oulu-OPS NordicBetille 50 euron riskitön veto kertoimilla: 2,10 – 3,40 – 3,20
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!

Molemmat ryhmät keikkuvat sarjataulukon keskivaiheilla, ja kausi onkin varmasti ollut pettymys oululaisille jalkapalloihmisille. Kauden aiemmat kaksi paikallisottelua ovat päättyneet tasatulokseen (2-2 sekä 1-1), joten molemmat seurat jahtaavat varmasti tosissaan voittoa.

– AC Oululla oli paikat ratkaista ensimmäinen ottelu, mutta toinen peli oli meidän. Se olisi pitänyt ”tappaa” 2 – 0-maalilla, mutta törmäsimme silloin samaan ongelmaan, joka on ollut tällä kaudella monessa muussakin pelissä eli emme pystyneet ”tappamaan” peliä. Kärsivällisyys ratkaisee keskiviikkona. Meille on esimerkiksi tullut paljon varoituksia tällä kaudella, mutta nyt on pystyttävä pitämään pää kylmänä kaikissa tilanteissa, eikä ylireagointeja saa tulla. Meidän täytyy vain uskaltaa pelata omaa peliä sekä haastaa ja hyökätä rohkeasti, OPS:n päävalmentaja Luiz Antonio toteaa OPS:n nettisivuilla.

AC Oulun päävalmentaja Juha Malinen lataa joukkonsa täyteen taistelutahtoa kamppailun alla.

– OPS on tällä hetkellä melkoinen arvoitus. He hankkivat nipun uusia pelaajia ja vanhoja on siirrelty uusille pelipaikoille, mutta tulos kahdesta ottelusta on ollut heillä hyvä. Meidän ei kuitenkaan kannata miettiä heidän tekemisiään, vaan oma peli on saatava sille tasolle, jolla se on parhaimmillaan kauden aikana ollut. Viime torstain HIFK-pannukakku tulee unohtaa ja jokaisen meistä tulee kuoria itsestään pelaaja tai valmentaja tai huoltaja, joka pelaa paikallisottelussa seuransa 10-vuotisjuhlan kunniaksi, Malinen ennakoi seuran nettisivuilla.

Pelaa AC Oulu-OPS NordicBetille 50 euron riskitön veto kertoimilla: 2,10 – 3,40 – 3,20
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!