URHOtv esittää Athletic Bilbao -­ HJK -ottelun suorana lähetyksenä sekä TV- kanavallaan että URHO Play WebTV -palvelussa torstaina 23.8.2012 kello 22.00 alkaen, kertoo kanavan tiedote.

Euroopan liigan viimeisen karsintakierroksen ottelussa panokset ovat erittäin korkealla, sillä ottelun voittaja jatkaa kauttaan Euroopan liigan lohkovaiheeseen.

– Loistavaa, että saimme mahdollisuuden tarjota katsojillemme näin herkullista uutta sisältöä. Suomalaisella seurajalkapalloilulla on mahdollisuus murtautua eurokentille lohkovaiheeseen saakka, ja haluamme olla mukana niissä hetkissä”, kertoo sisältöjohtaja Markku Korhonen URHOtv:stä.

Suora lähetys alkaa URHOtv:ssä ja URHO Play WebTV:ssä 23.8.2012 noin 5 minuuttia ennen pelin alkua. URHO Play WebTV -palvelussa ottelun hinta on 15 euroa. Ottelun selostaa JP Jalo.

Athletic Bilbao on HJK:n kovin vastustaja eurokentillä moneen vuoteen. Baskiseura pelasi viime keväänä Euroopan liigan finaalissa, ja matkallaan se pudotti kisasta muun muassa Manchester Unitedin sekä Schalke 04:n. Bilbao aloitti kotoisan sarjakautensa viikonloppuna kuitenkin nihkeästi, kun avausottelussaan se hävisi Real Betisille luvuin 3 – 5.

Lyö Betssonille 25 euron riskitön ensiveto! Nappaa myös 100 euron bonus!
Jos riskitön veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!