Veikkausliigaa johtava FC Inter palaa perjantaina maaottelutauon jälkeen tositoimiin. Turkulaisryhmä matkustaa Kouvolaan MYPA:n vieraaksi. Veikkausliigakoitos alkaa kello 18.30 Anjalankosken uusitulla pinnalla.

Pelaa MYPA-FC Inter Betsafelle 50 euron riskitön veto kertoimilla: 3,00 – 3,25 – 2,25
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!
Joukkueet ovat iskeneet tällä kaudella yhteen kolme kertaa aiemminkin. Voitot ovat tasan 1-1. Keväällä turkulaiset voittivat kotonaan 2-0 ja kesäkuussa MYPA osoittautui Kouvolassa tehokkaammaksi 4-0-lukemin.

– Pelasimme yhden huonoimmista otteluista kesällä MYPA:n vieraana, joten nyt meillä on kasvojen pesun paikka MYPA:n vieraana, sanoo Interin päävalmentaja Job Dragtsma seuran nettisivuilla.

– MYPA on pelannut hienon kauden ja on ollut erityisen vahva kotikentällään. Kaiken kaikkiaan meillä on todella vaikea vierasottelu edessä, mutta kaikesta huolimatta uskon meidän mahdollisuuksiin. Olemme pelanneet hyvin viime aikoina ja en näe mitään syytä, miksi näin ei voisi jatkua, sanoo Dragtsma.

Kauden yllättäjäjoukkue MYPA saa kehut hollantilaisluotsilta.

– MYPA on pelannut hienon kauden ja on ollut erityisen vahva kotikentällään. Kaiken kaikkiaan meillä on todella vaikea vierasottelu edessä, mutta kaikesta huolimatta uskon meidän mahdollisuuksiin. Olemme pelanneet hyvin viime aikoina ja en näe mitään syytä, miksi näin ei voisi jatkua.

Interin riveistä puuttuu nippu tärkeitä pelaajia ottelun alla. Poissa ovat pitkäaikaispotilaat Magnus Bahne ja Babacar Diallo. Kaksikon lisäksi Henri Lehtonen ja Kalle Kauppi ovat pelikiellossa. Perjantain ottelun kokoonpanosta puuttuvat myös keskikenttäpelaaja Pim Bouwman ja lievästä nilkkavammasta kärsivä Aleksi Laiho.

– Meillä on muutamia poissaoloja pelikieltojen ja muiden syiden takia, mutta saamme näistä huolimatta saamme iskukykyisen ryhmän jalkeille. Jos pelaamme vielä tasollamme, niin meillä on hyvät mahdollisuudet voittoon, päättää Dragtsma.

Pelaa MYPA-FC Inter Betsafelle 50 euron riskitön veto kertoimilla: 3,00 – 3,25 – 2,25
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!