Real Madridin päävalmentaja Jose Mourinho on kertonut, että hän voisi kirjoittaa Manchester Cityn Mario Balotellista 200-sivuisen kirjan. Teos olisi Mourinhon mukaan tunnusmerkeiltään komedia. Luotsi kertoo yhden hauskan tarinan väitteensä tueksi.

– Mario oli hauskaa seuraa. Voisin kirjoittaa kaksivuotisesta Interin ajasta hänen kanssaan 200 sivun pituisen kirjan, mutta se ei olisi draamaa. Kirja olisi komediallinen, Mourinho nauratti CNN:n Pedro Pintoa.

Mourinho kertoi tarinan syyskuulta 2009, jolloin Mourinhon ja Balotellin Inter Milan matkusti Rubin Kazanin vieraaksi Mestarien liigan ottelussa. Valmentajavelhon kaikki hyökkääjät olivat loukkaantuineina, paitsi Balotelli. Niinpä hän pääsi kentälle.

– Mario sai keltaisen kortin 42. tai 43. peliminuutilla. Joten tauolla pukuhuoneessa, sanoisin käyttäneeni 15 minuutista 14 minuuttia Marion kanssa puhumiseen.

– Mario en voi vaihtaa sinua. En voi tehdä vaihtoa. Minulla ei ole kärkimiestä penkillä. Älä koske kehenkään. Pelaa vain palloa. Kun menetät pallon, älä reagoi. Jos joku provosoi sinua, älä reagoi. Jos tuomari tekee virheen, älä reagoi. Mario, ole kiltti, Mourinho kertoo anelleensa.

Mourinhon mukaan palopuhe ei toiminut.

– 46. minuuttia. Punainen kortti.

On huomioitava, että tarinassa on pieni virhe. Balotelli näki punaista vasta tunnin kohdalla.

Katso video Mourinhon tarinasta: