Manchester Unitedin manageri Alex Fergusonin mukaan seurajohto olisi voinut pyytää kovempaa siirtohintaa Cristiano Ronaldosta.

Ronaldo siirtyi Manchesteristä Real Madridiin 93 miljoonan euron maailmanennätyssummalla vuonna 2009. Valkopaidat investoivat voimakkaasti rahaa siirtomarkkinoille tuona kesänä.

– Myimme hänet liian halvalla? Tiedän. Tiedän. Minä sanoin heille (seurajohdolle), että ”teidän olisi pitänyt pyytää 150 miljoonaa puntaa”. Ja me todennäköisesti olisimme saaneet sen, Ferguson sanoo Daily Star -lehden mukaan.

Ronaldo on paukuttanut 179 maalia Real Madridin riveissä 178 ottelussa.

Madridin kirkkain tähti

Ronaldo osoitti arvokkuutensa viimeksi lauantaina pommittamalla kolme maalia, kun madridilaiset kaatoivat Sevillan kotonaan maalein 4-1 La Ligassa.

Vaikka Madrdissa on nähty monia huippupelaajia, nostaa skotti Ronaldon kaikkien heidän yläpuolelle.

Jose Mourinholla on Ronaldo, Di Maria, Benzema. Tuollaisia pelaajia. Sitä ennen oli Los Galacticos ja tuona aikakautena heillä oli Zidane, Figo, Carlos, Raul, Ferguson viittaa Madridin menneeseen tähtiryhmään.

– En kuitenkaan usko yhdenkään heistä olleen niin hyvä kuin Ronaldo. Zidane, fantastinen pelaaja. Figo, fantastinen pelaaja. Mutta he eivät ole yhtä hyviä kuin Ronaldo.

Manchester United ja Real Madrid iskevät yhteen Mestarien liigassa neljännesvälierässä. Joukkueet kohtaavat ensimmäisen kerran jo ensi viikolla.