Brasilialaisen jalkapallon suurin lupaus Neymar on kertonut, että mies ei välttämättä siirry Espanjaan, vaikka häntä on aktiivisesti viety mm. Barcelonaan ja Real Madridiin.

Liekö entisen Barcelona-luotsin Pep Guardiolan siirtyminen Bayern Müncheniin pistänyt brassivirtuoosi ajattelemaan muitakin vaihtoehtoja, esimerkiksi juuri tätä saksalaista suurseuraa.

– Kaikki vaihtoehdot ovat loppujen lopuksi mielenkiintoisia. Voin hyvinkin kuvitella pelaavani Bayernissa. Ei minulla ole mitään sitä ajatusta vastaan, Neymar kertoi saksalaiselle SID:lle.

Brasiliassa Neymaria pidetään Lionel Messin veroisena pelimannina, mutta suuret näytöt puuttuvat vielä 20-vuotiaalta taitoniekalta. Hän oli alustavalla ehdokaslistalla vuoden pelaajaksi, mutta tietää itsekin, miksi ei päässyt top 3:een.

– Messi, Andres Iniesta ja Cristiano Ronaldo ovat korkeammalla tasolla. He ovat roolimalleja niin kentällä kuin henkilöinäkin.

– Voittaakseni parhaan pelaajan palkinnon minun pitää parantaa yhteispeliäni muiden kanssa ja uskon sen pian kehittyvän. Henkilökohtaisesti minun pitää kehittää vielä pääpeliäni, laukomista ja pallonhallintaa.

Neymar on aiemmin kertonnut jäävänsä Brasiliaan siellä vuonna 2014 kesällä pidettäviin MM-kisoihin asti.