HJK pääsee sunnuntaina iltapäivällä Tukholman upouudelle Friends Arenalle, kun joukkue kohtaa harjoitusottelussa ruotsalaisen AIK:n.

Helsinkiläiset lähtevät otteluun haastavista asetelmista, sillä peräti kahdeksan joukkueen pelaajaa on Suomen maajoukkueiden mukana. Päävalmentaja Sixten Boströmiltä löytyy silti luottoa omiinsa.

– Lähtökohtaisesti tiedossa on hyvätasoinen, vaikea peli. Uskon että pystymme saamaan hyvän tuloksen, mutta siihen tarvitaan koko joukkueelta keskittynyt ja tarkka suoritus. On hienoa päästä pelaamaan uudelle areenalle, jossa puitteet tulevat olemaan loistavat ja yleisöäkin on ennakkotietojen perusteella tulossa varsin paljon, Boström sanoo seuran verkkosivuilla.

AIK:lle ottelu on sarjakauden kenraaliharjoitus, sillä Ruotsin pääsarja Allsvenskan käynnistyy ensi viikolla. Lisäksi kyseessä on joukkueen ensimmäinen peli uudella kotistadionilla.

– Tämä on tietenkin heille vielä tärkeämpi ottelu kuin meille, koska kyseessä on kenraali ja ensimmäinen peli uudella stadionilla. AIK on minulle tuttu vastustaja, toki vahvistunut täksi kaudeksi muutamalla uudella pelaajalla. Se on vahva joukkue, jonka peli perustuu yhtenäiseen, kurinalaiseen puolustamiseen. Tulossa on erittäin mielenkiintoinen ottelu.

Ottelu alkaa Suomen aikaa klo 14.00.