Borussia Dortmund nousi tiistai-iltana Mestarien liigassa ihmeellisen voittoon oltuaan jo kahden maalin päässä jatkopaikasta.

Malaga laittoi puolivälierävaiheessa saksalaiset lujille, ja vierasjoukkue johti kamppailua vielä maalein 2-1 ennen lisäaikaa. Lisäajalla Dortmund teki väkisin kaksi maalia, mikä veti päävalmentaja Jürgen Kloppin suupielet korviin. Kun ensimmäinen osa oli päättynyt maalittomaan, voitto riitti jatkopaikkaan.

– Tällä hetkellä on yksi hyvin pettynyt joukkue ja yksi hyvin onnekas. En odottanut näkeväni tällaista minun puoleltani – se oli huonoin pelimme Mestarien liigassa tähän asti, Klopp sanoi Uefan verkkosivuilla.

– Malagan oli helppoa puolustaa meitä vastaan, ja vaikka toisella jaksolla yritimme pelata paremmin, he olivat liian viisaita. He hidastivat peliä ja odottivat meitä. Se ei ollut helppoa. Sitten tuli kaksi uskomatonta hetkeä.Kahden ottelun perusteella uskon kuitenkin, että ansaitsimme voittomme.

Klopp oli onnensa kukkuloilla joukkueensa maalien jälkeen.

– En osaa selittää, mitä sisälläni tapahtui sen jälkeen. Uskon, että minun täytyy käydä lääkärissä. Tuntuu kuin olisimme voittaneet pokaalin. Jos pelaamme tällä tavoin, emme tule voittamaan Mestarien liigaa, mutta jos pelaamme niin kuin todella osaamme ja meillä on tämänpäiväinen intohimomme, sitten voimme pärjätä todella hyvin, Klopp pohti.

Katso myös galleriasta kuvamateriaalia ottelusta.