Mestarien liigan finaali ratkesi Bayern Münchenin hyväksi viimeisillä minuuteilla. Bayern voitti Lontoon Wembleyllä Borussia Dortmundin maalein 2-1.

Bayern meni ottelussa johtoon 60. minuutin kohdalla, kun Mario Mandzukić pääsi siirtämään pallon tyhjiin Arjen Robbenin ja Franck Riberyn taidokkaasta esityöstä.

Dortmund ei kuitenkaan jäänyt tuleen makaamaan. Seitsemän minuuttia Bayernin johto-osumasta pallo vietiin pilkulle, kun Dante rikkoi Marco Reusia rangaistusalueen sisällä. Ilkay Gündogan sijoitti pallon yksitoistametrisestä varmasti verkkoon.

Kaksi minuuttia ennen täyttä aikaa muutaman maalintekopaikan ottelussa tuhlannut Arjen Robben rynni läpi Dortmund-puolustuksen ja laittoi pallon verkkoon.

Dortmund pyrki lopussa raivokkaasti tasoitusosumaan, mutta joukkue ei päässyt enää kunnollisille tekopaikoille.