Tottenham ja Arsenal ovat saamassa kovaa kilpailua Juventukselta, joka yrittää napata Real Madridin hyökkääjän Gonzalo Higuainin seurojen edestä, kertoo Daily Express -lehti.

Higuainin vastuu valkopaidoissa on ilmeisesti vähentymään päin, ja mies on todennäköisesti yksi niistä nimistä, joista madridilaisseura on luopumassa kesän siirtomarkkinoilla.

Tottenham oli aiemmin tiettävästi vahvasti Higuainin perässä. Tottenhamin Gareth Bale on yhdistetty Real Madridiin, mikä voisi osaltaan auttaa kauppojen toteutumisessa seurojen välillä.

Lisäksi Arsenal ja maaliahne Higuain on aiemmin liitetty toisiinsa.

Nyt lehden mukaan vaikuttaa kuitenkin siltä, että Juventus yrittää puida sopimuksen aikaiseksi argentiinalaisen kanssa. Serie A:n mestariseura pyrkii vahvistamaan hyökkäysosastoaan ja on tiettävästi tarkkaillut myös Zlatan Ibrahimovicin tilannetta.

Lehti tietää kertoa italialaisraporttien mukaan, että Juventuksen ja Real Madridin edustajat ovat valmiita tapaamaan toisensa. Real Madrid pyytää Higuainista tiettävästi 25 miljoonaa euroa, mutta Juventus yrittää päästä pyyntihinnassa ainakin neljä miljoonaa alemmaksi.

Higuain on iskenyt kauden aikana 13 maalia La Ligassa.