IFK Mariehamnin ja yksi koko Veikkausliigan kuumimmista nimistä Petteri Forsell on tehnyt hyvää jälkeä liigassa. Seurajohto toivookin, että mies olisi mukana myös europeleissä.

IFK Mariehamn sai paikan Eurooppa-liigan karsintakierrokselle UEFA:n Fair Play -kilpailun kautta (lue lisää tästä). Forsell on lainalla turkkilaisesta Bursasporista elokuun puoliväliin asti, joten mies ehtisi pelata ainakin kolmella ensimmäisellä karsintakierroksella.

– Emme ole toistaiseksi ajatelleet tätä enempää, vaan yrittäneet vielä maistella sitä tosiasiaa, että todella pelaamme nyt Euroopassa, IFK:n seurajohtaja Peter Mattsson sanoi Nya Ålandille Veikkausliigan virallisten verkkosivujen mukaan.

Bursaspor pelaa kuitenkin myös europeleissä ja on epäselvää, miten seura suhtautuisi suomalaisen pelaamiseen europeleissä toisen joukkueen paidassa.

– Toivottavasti saamme Petterin mukaan karsintaotteluihin ja siinä tapauksessa hän voisi olla mukana mahdolliselle kolmannelle karsintakierrokselle saakka ennen paluutaan Turkkiin. Tämä asia on kuitenkin täysin kiinni Bursaporista ja hänestä itsestään.

Forsell on tehnyt tällä kaudella kuudessa ottelussa kolme maalia ja antanut kaksi osumaan johtanutta syöttöä.