Huuhkajien hyökkääjän Joel Pohjanpalon peli päättyi pettymykseen keskiviikkoiltana A-maaottelussa Sloveniaa vastaan.

Pohjanpalo pääsi kärkeen 79. minuutilla Teemu Pukin tilalle. Pohjanpalo ei ehtinyt olla kentällä kuin muutaman minuutin, kunnes nuorukainen olikin jo karkaamassa maalintekoon. Pohjanpalon laukaus osui tolppaan, mutta kotiyleisön riemuksi Kasper Hämäläinen siirsi paluupallon varmasti verkkoon ja laittoi taululle 2-0-loppulukemat.

Pohjanpalo ilta kesti kuitenkin vain noin viisi minuuttia, sillä kärkimies sai tällin pohkeeseen ja joutui tulemaan vaihtoon.

– Kyllä yritin vielä jatkaa, mutta jalka ei pysynyt alla. En saanut kunnolla voimaa siihen, kun lähdin kovaa juoksemaan. Ei tuossa vauhdissa enää hölkkäämällä pärjää, Pohjanpalo sanoi ottelun jälkeen.

HJK pelaa sunnuntaina elintärkeän ottelun Veikkausliigassa FC Honkaa vastaan. Koitos saattaa hyvinkin ratkaista kultamitalien kohtalon.

Pohjanpalo ei osannut vielä arvioida toipumistaan tuohon peliin.

– Huomenna kuvauksissa varmaan selviää. Sitten mennään päivä kerrallaan ja tarkkaillaan tuntemuksia. Ihan luottavaisin mielin olen.

Pikkuhuuhkajien menestys riemastutti

Pikkuhuuhkajat voittivat tänään Walesin alle 21-vuotiaiden EM-karsinnoissa vieraskentällä maalein 5-1. Pohjanpalo, joka oli nostettu Slovenia-otteluun poikkeuksellisesti miesten mukaan, riemastui kuultuaan Bangorin tapahtumista.

– Ai voitti? Pohjanpalo hihkui innosta.

Pikkuhuuhkajien kolme pistettä piristi selvästi kolhun saaneen hyökkääjän mieltä:

– Siistiä, loistavaa!

Pohjanpalo ei tässä kohtaa ottanut kantaa siihen, nähdäänkö hänet jatkossa nuorten vai miesten mukana maajoukkuetasolla:

– En tiedä. Mixu sen varmasti päättää Mika Laurikaisen kanssa. En osaa siihen vastata, maalitykki vastasi diplomaattisesti.