Yksi futaajalegenda tuntee toisen ja tietää, mihin hän pystyy. Paolo Maldini uskookin Carlo Ancelottin tekevän loistotyötä Real Madridissa.

Kaksikko tuntee toisensa läpikotaisin. Ensiksi Maldini pelasi Ancelottin kanssa vuosien ajan 90-luvun taitteessa. Tämän vuosituhannen alussa puolestaan Ancelotti luotsasi, kun Maldinin peliura edelleen jatkui.

Maldini uskookin, että tulosta tulee ja mies pärjää hyvin.

– Erittäin hyvin, koska Carlo on ollut menestyksekäs kaikkialla. Hänen ei tarvitse muuta kuin voittaa. Seura ei tule olemaan kärsivällinen, kuten ei AC Milankaan ollut. Olen varma, että hän tietää tämän, Maldini veisteli Marcalle.

Maldinin mukaan Ancelottilla riittää tärkeää kokemusta.

– Hän on tottunut olemaan voittavissa joukkuessa, sellaisissa, jotka pelaavat hyvää jalkapalloa ja menestyvät. Hän näytti tämän Englannissa, Italiassa ja Ranskassa, eikä kovin moni manageri voi sanoa näin. Ei ole olemassa yhtäkään joukkuetta, mitä Carlo ei voisi valmentaa, Maldini paaluttaa.

– Hän rauhoittaa sekä joukkueen että sen pelaajat. Puhumme miehestä, jolla on suuri ymmärrys peleistä ja sen taktiikoista, Maldini jatkoi ylistystä.

Ancelottin alku Real Madridissa on ainakin ollut lupaava. La Ligassa joukkue on napannut kolme voittoa kolmesta pelistä.