Brittilehti Daily Mirrorin mukaan Chelsea tavoittelee Atlético Madridin maalitykkiä Diego Costaa riveihinsä jo tammikuussa. Lehden mukaan joukkueen valmentaja Jose Mourinho etsii kuumeisesti joukkoonsa uutta maaliahnetta kärkimiestä seuran epäonnistuttua kesällä Wayne Rooneyn hankinnassa. Mourinho ei myöskään ole tyytyväinen seuran nykyisten hyökkääjien viimeistelytahtiin.

Brasilialaissyntyinen Diego Costa vaikuttaisi olevan Mourinhon toivelistan numero yksi, eikä ihme. Costa johtaa La Ligan maalipörssiä ammuttuaan alkukauden aikana jo kymmenen maalia, kaksi enemmän kuin Leo Messi ja Cristiano Ronaldo.

Siirron tiellä on ainakin hankalalta näyttävät neuvottelut siirtokorvauksesta. Lehden mukaan Atlético Madridin hintapyyntö on noussut aiemmasta 41 miljoonasta eurosta eikä Chelsea ole halukas menemään tuon summan yli.

Diego Costa on ollut paljon esillä myös maajoukkueasioissa, sillä hän on ilmaissut halunsa edustaa Espanjaa ensi kesän MM-kisoissa. Maajoukkue-edustusta koskevien paperitöiden käsittely on kuitenkin edelleen kesken.