Uutta kärkimiestä kuumeisesti siirtomarkkinoilta etsivät Chelsea ja Real Madrid ovat iskeneet silmänsä AS Monacon kolumbialaiseen tähtipelaajaan Falcaoon. Erityisesti Real Madridin puheenjohtajan Florentino Perézin kerrotaan havitelleen 27-vuotiasta taituria jo vuosien ajan.

Siirtohuhut ovat kantautuneet myös Monacon valmentajan Claudio Ranierin korviin, sillä hän kiiruhti hätistelemään kilpakosijoita asettamalla Falcaolle tähtitieteellisen hintalapun.

– Jos Gareth Balesta maksetaan 100 miljoonaa, niin paljonko on Falcaon hinta? Hänen arvonsa on 200 miljoonaa, Ranieri kommentoi englantilaiselle Metro-lehdelle.

Atlético Madridin viime kausien maalipyssy teki toukokuussa viiden vuoden sopimuksen Ranskan liigan sarjanousijan AS Monacon kanssa. Hän onkin sopeutunut Ligue 1:een mainiosti, sillä yhdeksässä ottelussa maaleja on syntynyt seitsemän. Huhut kertovat, että Falcao on Monacossa silti oloonsa tyytymätön, mutta Ranierin asettama hintapyyntö karkottaa ainakin hetkeksi kaikkein röyhkeimmätkin ostajaehdokkaat.